ORDU / FATSA - Halk Eğitim Merkezi

Covid-19 virüsünden  14 Kurala Uyarak Korunabilirsiniz...

Ara

YETİŞKİN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME KÜLTÜRÜ Projemizin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 2019 Yılı Teklif Çağrısı Dönemi ERASMUS+ KA104 Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında kabul edilen; Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumu liderliğinde Fatsa, Korgan ve Perşembe Halk Eğitim Merkezlerinin ortak olarak yer aldığı 'YETİŞKİN EĞİTİMİNDE ÖĞRENME KÜLTÜRÜ' projemizin açılış toplantısı yapıldı. Yapılan açılış toplantısında konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Birimi Şube Müdürü Mustafa Öztürk, artık bir sanata dönüşen eğitmenlik yolunda her gün bir yeniliği öğretmenliğimize katmak adına yeni metotlarla buluşmak gerekliliğinden bahsederek böyle projelerin personellerimizin mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi için bir fırsat olduğunun altını çizdi.Projemiz ile halk eğitim merkezlerinde görevli 12 öğreticimiz İspanya'nın Malaga şehrinde 5-11 Nisan 2020 tarihlerinde ''Dijital/Medya Okuryazarlığı' 'yapılandırılmış kursuna katılacaklardır.

#eğitimkentiOrdu

#yetişkineğitimindeöğrenmekültürü

Ara

Kurumumuz bünyesinde açılan okçuluk Kurslarımız devam etmrkte olup, yeni kurslar icin icin kayıtlar sürekli alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyenlerin kurumumuza veya Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne ulaşmaları gerekmektedir.

Ara

FatsaHem bünyesinde açılmış olan yetiskin grubu halk oyunlari ekibi çalışmaları devam ediyor. Kurs egiticimiz ve kursiyerlerine çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

Ara

Kurumumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı atölyesinde yapılan , kursiyerlerin el emeği göz nuru çalışmalardan bir kesiti sizlerle paylaşıyoruz. Kurs eğitmeni ve kursiyerlerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz önderliğinde Fatsa Atatürk MTAL 'de açmış olduğumuz Model Gemi Yapımı kursunu İlçe Milli Eğitimi Müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA , Şube Müdürlerimiz Muhammet ANCAZA ve Ramazan TÖNGEL ziyaret ettiler.

Ara

Merkezimizde açılan İngilizce kurslarımız hızla devam ediyor. Örgün ve yaygın eğitimin her basamağındaki kişilere hitap eden kursumuzdan ilkokul öğrencileri ile yapılan ders içi etkinlik çalışmalarını paylaşıyoruz..

Ara

Fatsa Halk Eğitimi Merkezi , Fatsa İş-Kur Hizmet Merkezi ve İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde Arıcılık kursumuz açılmıştır. Kurs eğitmeni ve kursiyerlere başarılar diliyoruz.

Ara

Fatsa Halk Eğitimi Merkezinde görev alan tüm ogretmen ve usta öğreticilerin katılımıyla 20.12.2019 tarihinde saat:09:00  da merkezimiz konferans salonunda aylık olağan toplantımız yapıldı.

Toplantiya katılan tüm ogreticilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

7'den 70'e herkese eğitim veren kurumumuz, aynı zamanda çeşitli meslek ve yaş gruplarında kişilere de istihdam imkanı sağlamaktadır. Bunun en güzel örneklerinden biri olarak, Gümüş Takı hasır işlemeciliği alanında kurumumuzda 6 yıldır görev alan Hatun TÜRKYILMAZ ile kızı Kuyumculuk ve Takı Tasarımı kursu alanında kurumumuzda görev alan usta öğreticimiz Şulenur TÜRKYILMAZ'dır. Anne-kız olarak kurumumuzda görev alan usta öğreticilerimize kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Ülkemizde her yıl 12 -18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte Fatsa Halk Eğitimi Merkezi olarak yerimizi aldık. Prograamda; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrencilere tutumlu olmayı teşvik amacıyla kumbara dağıtımı ve Folklor gösterisi yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan tüm davetliler ülkemizde yetişen ürünler ile vatandaşlar tarafından hazırlanan yiyeceklerin sergilendiği stantları gezdiler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Mezun öğrencilere yönelik destekleme ve yetiştirme kurslarımız 2019-2020 Eğitim-Öğretim sezonunun başında başlamış olup, aktif bir şekilde devam etmektedir. Hafta sonu yapılan derslere katılım ücretsiz olup, kayıt yaptıran öğrencilerin devamlılığı zorunluıdur. Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Ücretsiz Olarak Verilmektedir.

Ara

Kurumumuz da açılan kurslarımıza yoğun ilgi devam ediyor.. Tam gün eğitim merkezi  olmanın hakkını veren kurumumuzda sınıflar yetersiz kalıyor...#Arduino #Arapca #Rusça #Almanca #Bağlama #Kemençe #Klasikmasajteknikleri #Koro #Hızlıklavye #Ingilizce #Filografi #İşaretDili #RobotikKodlama #Doğalgazateşleyicisi #Resim #Ahşapboyama #YabancılariçinTürkçe #Drama #efsanearalık #elsanatlari #giyimteknolojisi #modatasarimi

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde kurumumuzca Atatürk MTAL'de açtığımız Model Gemi Yapımı kursumuzu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kutlu Tekin BAŞ ziyaret etti. Ziyaretleri için kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Fatsa Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılmış olan resim sanat eğitimi kursumuza Ankara'dan Fatsa ilçemize yerleşmiş olan 84 yaşındaki Solmaz Akargöz aktif bir şekilde devam etmektedir.  Her yaşta herkese eğitim Fatsa Hem ile mümkün..